Завдяки порталу ПедПреса про Іванку Сабадош дізналася вся країна

Завдяки порталу ПедПреса про Іванку Сабадош дізналася вся країна

Запрошення до Києва на заключний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої поезії стало несподіванкою для школярки з маленького містечка  над Тисою. Про те, що вона пише вірші донедавна знала тільки власна родина.  Більше про перспективи учениці Хустської СШ І-ІІІ ст. №6 та вихованки авторської дитячої художньої школи Ласло Гайду говорилося, як про юного майстра пензля. Торік вона здобула дві нагороди міського та обласного рівня у конкурсі “Знай і люби свій рідний край”. Тож перші поетичні спроби “засвітитися” на всю країну через освітній портал “ПедПреса” сама Іванка розціювала, як гру.

Та її вірш “Крила” було відібрано з поміж творів сотень інших школярів і виставлено на інтернет-голосування. Як виявилося, за маленьку дівчику вболівали не тільки знайомі та друзі, але й усі працівники видавництва. “Кожен мав своїх улюбленців, проте всіх вразив вірш «Крила» Іванни Сабадош. Саме цей поетичний твір отримав найбільше коментарів відвідувачів порталу – 122. Тому присвоїли Іванці спеціальну номінацію – «Вибір освітнього порталу ПедПРЕСА». – йдеться на сайті видання.

Окрім цього, вірш вразив і заступника Міністра освіти і науки України Бориса Жебровського. Він процитував слова із поезії і зазначив: “ Як це символічно!  Нам всім не завадило  б пошити  собі крила…”

 

Залишити коментар